Електроразпределение Север приключи етап от инвестиционен проект на стойност 320 000

...
Електроразпределение Север приключи етап от инвестиционен проект на стойност 320 000
Коментари Харесай

ЕРП Север вложи 320 000 лева в изграждането на нова мрежа във варненския район Боровец Юг


Електроразпределение Север завърши стадий от капиталов план на стойност 320 000 лв. за построяването на нова мрежа във варненската околност Боровец ЮГ. Специалисти на сдружението сложиха 200 стоманобетонни стълба и инсталираха 5200 метра усукани изолирани проводници с висока резистентност на неприятни метеорологични условия. Инвестицията включва също замяна на силов трансформатор и слагане на 150 нови електрически табла.

Новоизградената електроразпределителна мрежа ще усъвършенства електрозахранването на клиентите и ще докара до доста понижаване на загубите на електрическа енергия в региона. Дейностите по сегашния стадий от плана бяха планувани и завършиха директно преди началото на зимния сезон. Наред с регулярно извършената профилактика на оборудванията, модернизацията на мрежата обезпечава нейната ефикасна работа при зимни условия и обезпечава непрекъсваемост на образователния развой за учениците по време на тяхното отдалечено образование.

Рехабилитацията на електроразпределителната мрежа в Североизточна България и обезпечаването на качествено електрозахранване е приоритет в дейностите на ЕРП Север. През актуалната година плануваната работа на екипите беше съществено затруднена заради взетото в страната решение за прекратяване на ремонтите на електроразпределителните сдружения по време на изключителното състояние напролет. Районът Боровец Юг е един от бързо разрастващите се в област Варна с възходящо ползване и брой поданици, което постанова вложения в възобновяване на мрежата. Бъдещите действия на сдружението се възнамеряват координирано с локалната власт и в сходство с нуждата от резистентност на оборудванията в зимни условия.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР